burger

Eten bestellen Oss

Voor de lekkerste frieten en snacks kun je terecht bij cafetaria ’t Stipke! Online eten bestellen in Oss was nog nooit zo makkelijk. Gelegen in het gezellige centrum van Oss hebben wij naast heerlijke friet ook lekkere snacks en hamburgers. Daarnaast leveren wij diverse lunchgerechten gemakkelijk en snel op locatie. Eten bestellen in Oss kan gemakkelijk online via onze bestelomgeving. Wij zorgen ervoor dat je gerechten warm klaar staan wanneer jij ze komt ophalen! Al onze gerechten worden bereid met kwalitatieve ingrediënten. Zo verzekeren wij de heerlijkste friet in Oss! Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk ons volledig menu gemakkelijk online.
Eten bestellen Oss

Thuisbezorgd Oss

Om jullie elk moment van de dag te kunnen helpen met bestellingen zijn onze frieten en snacks gemakkelijk online te bestellen. Alle gerechten zijn beschikbaar voor afhaal, maar ook voor bezorging. Hierbij zorgen wij ervoor dat jouw gerechten snel en warm worden thuisbezorgd in Oss. In onze webshop is eten bestellen in Oss gemakkelijk en snel gedaan. Wij hanteren hetzelfde aanbod dat ook aan onze balie besteld kan worden. Wij zijn als friture beschikbaar voor zowel diner- als lunchgerechten. Met een ontzettend breed aanbod zit er altijd iets lekkers tussen! Tijdens het afrekenen kun je kiezen voor zowel afhaal als bezorging. Heb je vragen betrekkende op je bestelling? Schroom dan niet om contact op te nemen. Wij helpen je graag op weg met het bestellen van de heerlijkste frieten in Oss!
Eten afhalen Oss

Eten afhalen in Oss

Eten afhalen in Oss kan gemakkelijk en snel bij ’t Stipke. Bij bestellingen zowel telefonisch als online worden de gerechten snel klaargemaakt, waardoor je niet lang hoeft te wachten voor heerlijke frieten. Wegens de ruime opstelling kan eten afhalen in Oss in onze frituur snel en gemakkelijk. Ons uitgebreide menu biedt keuze uit tientallen gerechten, de een nog lekkerder dan de ander. Daarnaast is het mogelijk om bij elke bestelling bijzonderheden te vermelden. Zo houden wij graag rekening met allergieën en dieetwensen. Liever jouw laten eten bezorgen in Oss en omstreken? Ook geen probleem! Dit kun je gemakkelijk bij je bestelling aangeven.
BESTELLEN

Eten laten bezorgen in Oss en omstreken

Eten bezorgen in Oss kan gemakkelijk en snel bij ’t Stipke! Oss, gelegen in de provincie Noord-Brabant, is gelegen tussen Den Bosch en Nijmegen. Als onderdeel van gemeente Oss kent Oss vele verschillende bezienswaardigheden en eetgelegenheden. Waaronder cafetaria en lunchroom ’t Stipke uiteraard! Oss is centraal gelegen, wanneer u dus kiest voor eten bezorgen in Oss zijn wij altijd snel bij u! Tevens zijn er verschillende parkeerplekken en -garages beschikbaar op loopafstand van ’t Stipke. Eten bestellen in Oss? Dan is ’t Stipke dus hartstikke goed bereikbaar!

Dé online friture!

’T Stipke is niet voor niets dé friture voor eten bestellen in Oss, al onze gerechten kunnen worden bezorgd of afgehaald. Wij bereiden de lekkerste frieten en snacks, welke af te halen of te bezorgen zijn. Bestellen kan gemakkelijk via onze online bestelomgeving, waar ons volledig assortiment in één oogopslag te zien is. Hierbij varieert ons assortiment van meer dan 15 verschillende soorten friet, tientallen snacks, luxe hamburgers, uitgebreide menu’s en gevarieerde lunchgerechten. Al onze gerechten kunnen overigens warm thuisbezorgd in Oss worden. Ook voor bezorgingen van een restaurant in Oss zijn wij dus de juiste partij!
Eten bezorgen Oss