burger

Lunchen op locatie in Oss

De lunch is tegenwoordig steeds meer een belangrijk moment van de dag. Het is een goed moment om even tot rust te komen tussen de drukke meetings door en weer op energie te komen voor de rest van de dag. Na een goede lunch kun je er weer tegen aan! Ben je op zoek naar zo’n goed verzorgde lunch in Oss? ’t Stipke levert ook lunch op locatie. Lees hieronder verder wat ze zoal leveren en hoe je kan bestellen.
broodjes

Lunch bij ‘t Stipke

Wij bieden, net zoals in onze zaak, een groot aanbod aan lekkernijen. Zo leveren wij witte en bruine pistolets met brie, filet american en nog meer. Ook is het mogelijk om bij ons warme broodjes met hete kip of kroketten te bestellen. Deze zijn vers gemaakt. Wil je je medewerkers op iets extra’s trakteren? Dan is het natuurlijk een optie om friet met snacks te bestellen voor de lunch. Voor grotere groepen maken wij lunch op maat en kunnen wij alles aanpassen naar uw wens. Hierbij denken wij graag met u mee. Ook voor dieetwensen of allergieën bent u bij ’t Stipke aan het juiste adres.
broodje

Bestellen

Bedrijven in Oss of die in de buurt van Oss liggen, kunnen gebruik maken van onze lunch service. Het is mogelijk om telefonisch of via de website te bestellen. U kunt dan uw datum, tijd en lunch doorgeven. Graag vragen wij u om 24 uur van tevoren te bestellen bij grote hoeveelheden. Is dit niet mogelijk, dan proberen wij er alles aan te doen om de lunch op tijd te leveren. Wij adviseren u om bij uw bestelling al bekend te maken of er bepaalde dieetwensen of allergieën zijn.
BESTELLEN