burger

Lunchen in Oss

Ben je op zoek naar een geschikte locatie met een zeer uitgebreide menukaart voor te lunchen in Oss? Dan ben je bij Cafetaria ’t Stipke aan het juiste adres! Naast de lekkerste friet, snacks en hamburgers hebben wij ook een zeer divers assortiment aan lunchgerechten. Neem bijvoorbeeld een van onze heerlijke uitsmijters of tosti’s. Daarnaast kun je voor te lunchen in Oss bij ons terecht voor zowel koude als warme broodjes met beleg naar keuze, van filet americain tot aan een broodje hete kip. Natuurlijk vind je bij ons ook de echte Brabantse worstenbroodjes. Ben je benieuwd naar ons uitgebreide aanbod? Bekijk dan de volledige menukaart!
lunchen oss

De lekkerste lunchroom Oss

Cafetaria ’t Stipke werkt uitsluitend met verse producten van hoge kwaliteit. De gerechten worden vers voor jou gemaakt en dat proef je! Als lunchroom in Oss bieden wij een zeer divers menu aan, van friet tot aan lunchgerechten. Zijn er zaken waar wij rekening mee dienen te houden, zoals allergieën of dieetwensen? Wij denken graag met jou mee. Door ons uitgebreide aanbod zit er altijd wel iets lekkers voor jou bij. Onze medewerkers in onze lunchroom is Oss staan voor je klaar.
lunchroom oss

Lunchtent Oss op locatie

De lunch is een belangrijke maaltijd, want na een goede lunch kan iedereen er weer tegen aan. Bij Cafetaria ’t Stipke leveren we onze gerechten van onze lunchtent in Oss ook in omgeving. Je kunt jouw bestelling telefonisch of via de website plaatsen. Wij leveren de lekkerste broodjes, frieten en snacks naar wens. Ook voor grote groepen staat onze lunchtent in Oss klaar! Wil jij graag meer weten over de mogelijkheden? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.
BESTELLEN

De lekkerste friet als lunch in Oss

Naast de broodjes van onze lunchzaak in Oss die wij leveren op locatie, bieden wij ook de lekkerste frieten en snacks aan voor de lunch in Oss. Of neem bijvoorbeeld een van onze heerlijke hamburgers. Door het diverse en uitgebreide assortiment van Cafetaria ’t Stipke zit er altijd wel iets lekkers bij voor iedereen. Wil jij je werknemers trakteren? Of wil je eten bestellen voor vrienden? Bij Cafetaria ’t Stipke zit je altijd goed. Wij verzorgen graag een passende lunch vanuit ons restaurant in Oss!

Lunchzaak Oss

Bij onze lunchzaak in Oss, Cafetaria ’t Stipke, kun je terecht voor de heerlijkste gerechten. Van belegde broodjes tot hamburgers en van frieten tot uitsmijters. Bestellingen kun je via de website plaatsen, maar je kunt onze lunchzaak in Oss ook telefonisch bereiken. Je kunt genieten van de gerechten in onze gezellige lunchroom in Oss of de bestelling afhalen. Ook verzorgen wij lunch in Oss op locatie. Wij zien je graag bij Cafetaria ’t Stipke!
lunchroom oss