burger

Restaurant Oss

Sinds 2021 is ’t Stipke een nieuw restaurant in Oss. Als cafetaria bereiden wij de heerlijkste frieten, snacks, hamburgers en lunchgerechten in Oss. Naast onze zaak gelegen in het centrum van Oss zijn onze gerechten ook beschikbaar voor afhaal en bezorging. Eten in Oss? Dan bestel je dus je favoriete gerechten gemakkelijk online of telefonisch. Ons restaurant in Oss is ruim opgesteld, waardoor afhalen altijd snel mogelijk is. Bovendien verzorgen wij lunch op locatie, voor zowel kleine als grote partijen. Voor de lekkerste frieten, snacks, hamburgers en lunchgerechten kun je dus terecht  bij cafetaria ’t Stipke! Benieuwd naar onze gerechten? Bekijk ons menu dan gemakkelijk online.
restaurant Oss

Eten in Oss bij Cafetaria ’t Stipke

Eten in Oss? Dan ben je bij cafetaria ’t Stipke aan het juiste adres! Ons restaurant in Oss is centraal gelegen met voldoende parkeergelegenheden op loopafstand. Dit maakt ons de perfecte uitvalsbasis voor een heerlijke dag in Oss. Wanneer je kiest voor eten in Oss bij cafetaria ’t Stipke kun je kiezen uit een ruim assortiment van heerlijke gerechten. Onze kaart betreft meer dan 15 verschillende soorten friet, meer dan 30 verschillende lunchgerechten en verschillende luxe hamburgers. Wanneer je gaat eten in Oss heb je dus geruime keus! Daarnaast houden onze bekwame medewerkers graag rekening met bijzonderheden. Heb je dus een allergie of andere speciale wensen? Laat het ons dan absoluut weten! Wij denken graag met je mee. Van tevoren bijzonderheden bespreken? Neem dan contact met ons op.
restaurant oss

Kiezen uit diverse restaurants in Oss

Cafetaria ’t Stipke is gelegen in Terwaenen, waar meerdere restaurants in Oss gevestigd zijn. Dit gezellige plein heeft naast verschillende restaurants in Oss ook diverse andere retail en detailhandel zoals C&A en Christian Chocolaterie en Patisserie. Dit maakt het een absolute must-see tijdens je bezoek aan Oss. Besluit je om te eten in Oss? Dan kunnen wij ons voorstellen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Waarom kiezen voor ons restaurant in Oss? Cafetaria ’t Stipke heeft een uitgebreid menu met vele verschillende soorten friet, snacks, hamburgers en lunchgerechten. Wij garanderen dat er altijd een gerecht naar wens beschikbaar is! Daarnaast houden wij graag rekening met bijzonderheden en zijn al onze gerechten beschikbaar voor afhaal én bezorging.
BESTELLEN

’T Stipke, hét restaurant in Oss

’T Stipke is niet voor niets hét restaurant in Oss! Onze uitgebreide kaart garandeert dat er altijd voor iedereen een heerlijk gerecht tussen zit. Al onze gerechten uit ons restaurant in Oss zijn gemakkelijk of te halen of snel te bezorgen. Ook bieden wij een uitgebreide lunchkaart aan, welke ook op locatie aangeboden kan worden. Al onze gerechten kunnen gemakkelijk online besteld worden via onze website. Hierbij kun je gemakkelijk kiezen tussen zowel afhalen als bezorgen. Vragen over je bestelling? Schroom dan niet om contact op te nemen.